Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

    Το παιχνίδι τέλειωσε. Η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση τελειώνει το έργο της. Ο Σιωνισμός σε όλο του το μεγαλείο εγκαθιστά ένα νέο μεσαίωνα, πολύ πιο απάνθρωπο από αυτόν που έζησαν οι άνθρωποι στην Ευρώπη, τότε που ο φεουδαρχισμός θεωρούσε τον άνθρωπο ζώο.  
    Τυχερές οι χώρες που είναι εκτός ευρώ. Σε όλες τις ηγεσίες των χωρών προωθήθηκαν όσοι είχαν το στίγμα και όσοι είχαν το προνόμιο να είναι φύσει σκλάβοι, ασπόνδυλοι και κούφιοι.
    Έλληνα από τη στιγμή που σου επέβαλαν φόρο στην γη των πατέρων σου και σου πήραν την ΕΥΔΑΠ, έγινες σκλάβος, τους έδωσες γη και ύδωρ.
    Τον ΒΠ Πόλεμο 1.150.000 και στον Εμφύλιο 250.000 Έλληνες, επί συνόλου 6,500.000, χάθηκαν.
     Έκτοτε το μικρόβιο του διχασμού έμεινε και το καλλιεργούν έντεχνα αυτοί που το δημιούργησαν.
     Η ιστορία είναι γνωστή, δεν την αλλοιώνουμε, ούτε την ξεχνάμε. Ο διχασμός όμως δεν αρμόζει σε πατριώτες.
     Δείτε το βίντεο και λάβετε επίσης ότι εκτός από τον οικονομικό μαρασμό  ότι εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες θα νομιμοποιηθούν ή θα επικρατήσουν με την βία και με την προστασία μισθοφορικών στρατών.
     Όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι έχουν την συμπάθειά μας, αλλά πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους, άλλως βοηθούν τον Σιωνισμό να μας πάρει την άγια γη των γονέων μας, να μας στερήσει την ελευθερία και να μας ξεριζώσει τις πολιτιστικές μας αξίες και ρίζες.
     Χρειαζόμαστε μία Πατριωτική Κυβέρνηση ούτε αριστερά ούτε δεξιά, γιατί αυτές οι τάσεις εξυπηρετούν μόνο τη Νέα Τάξη και όχι τον άνθρωπο.
Στέργιος Σμυρλής

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΜΥΡΝΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ  ΗΧΟ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.